Fizikalna terapija

Imate bolove u vratu ?

Bolovi u vratu i leđima – jedan od najčešćih zdravstvenih problema savremenog čoveka. Najčešći bol u leđima je zbog lošeg držanja tela. Stoga je potrebno pronaći prikladno sredstvo za usklađivanja tela. Joga, vežbe, mogu biti savršene za tu svrhu,ali najnovijih nekoliko studija je pokazalo(a i ja licno mogu na svom primeru potvrditi) da Radio Frekventni talasi u kombinaciji sa Ultrazvučnom terapijom uveliko ublazavaju bol i samim tim vracaju funkciju mišića u njihovu odgovarajuću ravnotežu.

Radiotalasi i fizikalna terapija

Radiotalasi proizvode kontrolisane talasne frekvencije,lokalno akumuliraju toplotu te snažno jačaju limfnu drenažu i cirkulaciju, jer šire krvne sudove,ubrzavaju lokalni krvotok. Nas aparat “6S Beauty”poseduje tri vrste RF talasa – unipolarne,bipolarne i tripolarne. Terapijski efekti ultrazvuka potiču od njegovog mehaničkog,toplotnog fizičkohemijskog i neurorefleksnog dejstva na ljudski organizam.Ultrazvuk se upotrebljava u fizikalnoj terapiji kod raznih disfunkcija mekog tkiva.

Dodjite i uverite se ! Salon “Lilika“.

Radiotalasi i fizikalna terapija

Ako patite od bolova u ledjima ,vratu,kukovima,…a ne možete da ih se rešite ni pomoću serije inekcija,u našem salonu “Lilika”već posle jednog tretmana osetit će te veliko olakšanje i smanjenje bola. Dodjite i uverite se u efikasnost ovog kombinovanog tretmana. Uspeh zagarantovan !

App
App

Sa našim kombinovanim tretmanom Radotalasa i ultrazvuka dobijate kompletan fizikalni tretman za :

  • analgetičko dejstvo(protiv bola-kicma,vrata,tetive..

  • antiinflamatorno (protiv zapaljenja)

  • smanjuje spazam mišića (grč)

  • povećava lokalnu cirkulaciju, smanjenje otoka i depozita

  • kalcijuma u sluznim kesama i drugim tkivima

  • deluje reparatorno (pospešuje zarastanje tetiva posle povreda)

Gospodar Jovanova 16,
Beograd
064-229-5338
mail zvezdanaz@hotmail.com