Radiotalasi
za problematicnu aknoznu kozu

Imate problema sa kozom ?

Većina mladih u svojoj dobi od 12-18 godina pati od problematične aknozne kože, (lice,vrat,ramena,ledja) koji se može pravilnim higijenskim odrzavanjem i kozmetičkim tretmanima držati pod kontrolom. Postoji manji broj onih koji ne uspevaju da se izbore sa ovim problemom,ali zato je najnovija tehnologija Radiofrekventnim talasima omogućila da i oni reše svoj problem.

App

Radiotalasi i koža

Radiotalasi uspešno uništavaju lojne žlezde i postepeno utiču na smanjivanje pora, mitisera i mašćenja kože. Svojom toplotom Radiofrekventni talasi utiču na vezivno tkivo,masne naslage i lojne zlezde.RF talasi zagrevanjem očepljavaju upaljeni koren i tako utiču na njen postepen normalizovan rad. Bilo kakav fizicki tretman (poput fizičkog cedjenja) ili UV zracenja je izuzetno štetan,dok radiotalsni tretman bezbolnim i jednostavnim zagrevanjem iz našeg licenciranog aparata “6S Beauty” daje neverovatno brze i dobre rezultate. Za svega 3-5 tretmana vaša koža će biti glatka bez upaljenih akni. Tretmani se rade sa razmakom od 5 dana. Procenjuje se da će Radiotalasni tretman u borbi sa problematičnom kožom vrlo brzo uzeti primat najboljeg ,najefikasnijeg i najbržeg metoda.

Šta sve utiče na stvaranje aknozne i problematične kože?

Osim genetike, masne kože i hormonskih promena u organizmu, brojni su i drugi faktori koji dovode do pojave akni, bubuljica i ostalih problema sa kožom. Šminka, znoj, prašina, smog i mnogi drugi spoljašnji faktori zapušavaju naše pore, zbog čega ćelije ne mogu normalno da dišu, pa je aknozna i problematična koža rezultat takvih nezdravih uticaja. Troje od petoro ljudi starosti između 12 i 24 godine ima aknoznu i problematičnu kožu, ali ovakvo stanje se može javiti i u drugim životnim dobima. Procenjuje se da jedan od petoro odraslih ljudi, između 25 i 44 godine ima aknoznu i problematičnu kožu, a da skoro polovina svih odraslih žena ima blage do umerene akne.

App

Gospodar Jovanova 16,
Beograd
064-229-5338
mail zvezdanaz@hotmail.com